Inloggen

menu

Diensten

Ondersteuning op het gebied van Workforce Management en Personeelsplanning

Dankzij onze ervaring en onze up-to-date kennis bieden we concreet advies en ondersteuning wat meteen een verschil maakt. We komen er graag meer over vertellen, het liefst met een kop verse koffie.

Navigeer
snel naar

Interim & ondersteuning

Werving & selectie

Academie

Consultancy

Interim & ondersteuning

Onze Workforce Management (WFM) en Personeelsplanning specialisten hebben ervaring in de volgende branches: zorg, overheid, zakelijke dienstverlening en beveiliging.

Werving & selectie

Ben je op zoek naar een WFM of Personeelsplanner voor een vaste positie in jouw team? Door ons grote netwerk en expertise op Workforce Management en Personeelsplanning kent Spril de juiste kandidaat voor elke discipline.

Academie

Wij bieden een breed scala aan trainingen aan op verschillende niveaus waarmee wij jou kunnen helpen. Denk aan bijvoorbeeld aan de Post Hbo, dag-trainingen, leergangen, workshops, klassikale en in-company trainingen!

Consultancy

Spril adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties op het gebied van Workforce Management en Personeelsplanning.

Veelgestelde
vragen

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Bekijk onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen!

Eén van de redenen waarom een organisatie kiest voor zelfroosteren, is het verhogen van de medewerkerstevredenheid. Bijna iedereen vindt het fijn om invloed te hebben op zijn of haar rooster.  Roosters die al enkele weken vooruit worden gepubliceerd, maar door een ander zijn gemaakt, leveren een mindere mate van medewerkerstevredenheid en betrokkenheid op dan de roosters waar men zelf invloed op heeft kunnen uitoefenen.  Lees alles over zelfroosteren in dit artikel!
Dat hangt ervan af. Ten eerste kan een cao of een roosterhandboek hier regels aan stellen. Ten tweede: de ATW is brengt hierin duidelijkheid. Als er bijvoorbeeld meer dan 8 uur rust tussen de 2 delen van een gebroken dienst inzitten, dan zijn het 2 aparte diensten die je moet evalueren op de regels van de ATW. Hierdoor zal je als snel tegen een schending aanlopen. Als er minder dan 8 uur tussen de 2 delen inzit, dan kan het zijn dat er een ook schending ontstaat. In beide gevallen gaat dit over de minimale dagelijkse rusttijd. Al met al is een schending van de ATW snel gemaakt. Lees hier meer over in dit artikel.
Ja, dat kan zeker. Poolmanagement is het dusdanig inrichten van de groep medewerkers, dat deze kan meebewegen met de variatie in klantvraag, nu en in de toekomst. Het is een onderdeel van tactische en/of strategische personeelsplanning. Lees er alles over in het artikel; wat is poolmanagement? Of bekijk de training; poolmanagement, budgetteren en outsourcing.
Ja dat is mogelijk. 13 uur is wel het maximum. Met het inzetten van consignatie maakt de wetgever het mogelijk om op onvoorziene en niet planbare momenten te werken. Het werken in consignatiediensten wordt wel als zwaar gezien en daarom zijn er een aantal aanvullende regels. Deze maken het toepassen complexer. Wil jij nu weten wat de belangrijkste regels rondom consignatie zijn? Lees dan gauw onze FAQ! 
Yes! Al onze opleidingen en trainingen zijn Cedeo en Cpion gecertificeerd.
Naast al onze trainingen en opleidingen bieden we ook in een maatwerk en/of in-company variant aan. De training wordt dan gegeven bij jouw organisatie op locatie! Hierbij kan het gehele aanbod speciaal worden afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie. Wij helpen je graag om te komen tot een optimaal opleidingstraject, wat naadloos aansluit bij de wensen en leerbehoefte van jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ga jij ook voor vitaliteit?

Samen met Spril werk je aan de vitaliteit van je organisatie en je mensen.

Meehelpen of ook bijdragen?

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in