Inloggen

menu

Proefcollege

Proefcollege: AHT, Adherence of iets anders? Hoe bepaal je de juiste doelstellingen?

Inzicht krijgen hoe goed jouw planningsproces of WFM loopt. Het geheim van het krijgen van een goed inzicht zit het in het stellen van de juiste doelstellingen/KPI`s. Wat zeggen de gestelde doelen nou eigenlijk? Met welke reden worden doelstellingen bepaald? Worden deze dus juist door vertaald naar de realiteit en dus waarop gestuurd wordt? Is dit in lijn met de wensen van de klant maar ook van je medewerkers?

Direct inschrijven?

AHT, Adherence of iets anders? Hoe bepaal je de juiste doelstellingen?

We nemen je graag mee in welke factoren invloed hebben op doelstellingen en hoe je daarop kan blijven verbeteren. Graag nemen we je mee in deze workshop en maak zo ook kennis met succesvolle manier van lesgeven.

  • Je kunt klant én medewerker wensen beter doorvertalen naar WFM doelstellingen;
  • Je hebt de vaardigheden om ook je eigen doelstellingen te kunnen toetsen;
  • Je kunt duidelijk impactvoller zijn in je werk doordat je keuze beter kunt onderbouwen.
  • Welke factoren invloed hebben op het hebben van een goede KPI/doelstelling;
  • Hoe je de sturing continue kunt verbeteren;
  • Kennis van onze manier van lesgeven en of dat een manier voor jou is;
Prijzen
Deze proefcollege wordt gratis aangeboden door de Spril Academie
Datum en locatie
Op aanvraag

Microfoonstraat 5, 1322 BN, Almere

Procedure

Wanneer je je inschrijft voor de opleiding zullen we contact met je opnemen voor een persoonlijk intakegesprek. Hierin bespreken we jouw verwachting van de opleiding, het aanvangsniveau waarvan wordt uitgegaan en de verwachte studiebelasting per week. Na deze afstemming zullen we de inschrijving schriftelijk bevestigen en je opnemen op de deelnemerslijst. Je ontvangt ongeveer 4 weken voorafgaand aan de eerste trainingsdag de deelnemersinformatie. Hierin vind je alle praktische informatie over de lesdagen, voorbereiding, studiemateriaal, examens & herkansingen.


We hanteren een bedenktermijn van 14 dagen voor open inschrijvingen. Terugbetalingen van inschrijfgeld worden gedaan binnen termijnen die zijn vastgesteld bij inschrijving. Klachten over de opleiding worden zoveel mogelijk tussen cursist en opleidingscoördinator opgepakt. Wanneer dit niet mogelijk is of niet naar wens gebeurt, kan onze klachtenprocedure worden geraadpleegd.

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens