Inloggen

menu

Workshop

Gezond Roosteren

Tijd is onze grootste vriend, maar soms ook onze grootste vijand. Veel aspecten van onregelmatig werk zijn al snel ongezond en hebben dus direct invloed op je werk/privébalans. Ook zien we vaak de ongezonde aspecten van werk in wisseldiensten niet worden herkend omdat “we het al jaren zo doen, en het gaat toch goed”. De invloed van gezond roosteren is groter dan we soms denken. Je kunt rekening houden met het bioritme van medewerkers door op een verantwoorde wijze rust in te bouwen in roosters. De principes van gezond roosteren geven ook extra kaders aan het roosterbeleid bijvoorbeeld. Het helpt om rooster van hogere kwaliteit te maken en zo direct bij te dragen aan medewerkertevredenheid en een goede werk/privébalans

Direct inschrijven?

Workshop Gezond Roosteren

Je leert op een interactieve manier wat de invloed is van ongezond roosteren. Je krijgt handvatten mee om gezond te roosteren en ook hoe je roosters kunt beoordelen op ergonomische principes. De ATW en gezond roosteren gaan vaak hand in hand in ons werk, daarom moet jouw basiskennis van de ATW op orde zijn. We maken een aantal oefeningen waarin je roosters beoordeeld op de schendingen van de ATW en op ongezonde principes.

Prijzen
€599,- (ex. BTW)
Datum en locatie
Donderdag 7 december 12:30-16:00 | Vrijdag 5 april 12:30-16:00

Microfoonstraat 5, 1322 BN Almere

Deze workshop is zeer geschikt voor:

  • (Senior) Planners
  • Teamleiders
  • HR medewerkers
  • OR/medezeggenschap

Certificaat

Na afloop van de workshop ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en een evaluatie waarin de ervaringen en uitkomsten vermeld staan.

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens