Je leert op een interactieve manier wat de invloed is van ongezond roosteren. Je krijgt handvatten mee om gezond te roosteren en ook hoe je roosters kunt beoordelen op ergonomische principes. De ATW en gezond roosteren gaan vaak hand in hand in ons werk, daarom moet jouw basiskennis van de ATW op orde zijn. We maken een aantal oefeningen waarin je roosters beoordeeld op de schendingen van de ATW en op ongezonde principes.
Microfoonstraat 5, 1322 BN Almere
Na afloop van de workshop ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en een evaluatie waarin de ervaringen en uitkomsten vermeld staan.
Wanneer je je inschrijft voor de opleiding zullen we contact met je opnemen voor een persoonlijk intakegesprek. Hierin bespreken we jouw verwachting van de opleiding, het aanvangsniveau waarvan wordt uitgegaan en de verwachte studiebelasting per week. Na deze afstemming zullen we de inschrijving schriftelijk bevestigen en je opnemen op de deelnemerslijst. Je ontvangt ongeveer 4 weken voorafgaand aan de eerste lesdag de deelnemersinformatie. Hierin vind je alle praktische informatie over de lesdagen, voorbereiding, studiemateriaal, examens & herkansingen.
We hanteren een bedenktermijn van 14 dagen voor open inschrijvingen. Terugbetalingen van inschrijfgeld worden gedaan binnen termijnen die zijn vastgesteld bij inschrijving. We gaan er niet van uit, maar mocht er een klacht ontstaan over de opleiding, worden deze zoveel mogelijk tussen cursist en opleidingscoördinator opgepakt. Wanneer dit niet mogelijk is of niet naar wens gebeurt, kan onze klachtenprocedure worden geraadpleegd.
Spril
Microfoonstraat 5
1322 BN Almere [route]
Spril
Microfoonstraat 5
1322 BN Almere
Copyright © 2024 Spril - Made by TRGR