Inloggen

menu

Workforce Management Software selectie

Een goed softwarepakket helpt je zonder twijfel om je Personeelsplanning en Workforce Management te vergemakkelijken én te verbeteren. Wij zoeken uit welk pakket het beste bij jouw organisatie past. Maak je al gebruik van een pakket maar twijfel je toch nog? Laat onze experts meekijken of deze nog steeds het meest geschikt is voor jouw organisatie.

  • Onafhankelijke blik en ruime ervaring
  • Hulp bij aanschaf nieuw pakket
  • Meer rendement uit je huidige pakket

Workforce Management en het verhaal achter de software

Workforce Management heeft als doel een goede balans te vinden tussen de
efficiencybehoefte van de organisatie, de servicebehoefte van de klant en de persoonlijke behoefte van de medewerkers. Dat is alleen bereikbaar als de processen vastgelegd en ingericht zijn. Is dit het geval, dan is WFM grotendeels een rekenoefening.

Software oplossingen

Tal van softwareproducten bestaan die speciaal ontwikkeld zijn om het Workforce
Managementproces te begeleiden. Wat de omvang van je organisatie ook is, als je effectieve roosters wilt maken, dan kan software je daarbij helpen. Goede software scheelt veel tijd.

Naast de cliëntoplossingen zijn ook SaaS-oplossingen (Software as a Service) beschikbaar. Die doen zeker niet onder voor de bekende cliëntoplossingen en zijn vanwege de lagere kosten aantrekkelijk om ook in kleinere klantcontactcentra uit te rollen.

Spril en Software

Spril heeft met zijn onafhankelijke blik en ruime ervaring in de markt alle kennis in huis om je te helpen een goede keuze te maken bij de aanschaf van een softwarepakket. Ook kunnen wij je helpen om meer rendement uit je huidige softwarepakket te halen. Voorbeelden van advies op dit vlak zijn een software-selectietraject, of een software “APK”, waar de verbeterpunten inzichtelijk mee worden gemaakt.

Help mij software kiezen

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens