Inloggen

menu

Workforce Management Quickscan

Hoe staat het ervoor met je Workforce Management? Elke manager vraagt zich van tijd tot tijd af of de planning niet beter, efficiënter en eerlijker kan. Maar hoe krijg je op die vraag een snel en bevredigend antwoord? Simpel: door middel van de Spril Workforce Management Quickscan. Daarmee zie jij snel waar winst te halen is!

  • De quick wins

We laten je weten waar het laaghangend fruit te vinden is. Dit zijn over het algemeen kleine ingrepen die snel verbetering laten zien.

  • De basis op orde

Dit onderdeel bestaat uit het in beeld brengen van wat er dient te gebeuren om het “stuur” weer in handen te krijgen.

  • WFM in de lead

Tot slot brengen we in beeld hoe je, vanuit de basis die in orde is, met het symbolische “stuur” de auto weer veilig en efficiënt over de weg kan laten bewegen.

Hoe werkt dat?

Wij komen langs en kijken naar alle facetten van jouw WFM afdeling! Wij spreken de stakeholders, bekijken de software en onderzoeken de processen en procedures. Onze bevindingen staan overzichtelijk in een leesbaar advies.

Wat levert het op?

De quick wins zijn kleine ingrepen die direct verbetering betekenen. Het laaghangend fruit dus.

Het tweede deel van het advies is het weer op orde krijgen van de basis. Wat moet er gebeuren om jou het stuur weer in handen te geven?

De laatste stap in het advies gaat over hoe WFM weer in de lead komt, hoe je de volledige controle terug krijgt.

Waarom de Quickscan van Spril?

Laten zien waar verbeteringen mogelijk zijn is één ding. Samen met jou tot actie overgaan is iets anders. Onze kracht is dat we beiden graag doen. Wij houden niet van rapporten die onder in de la belanden. Wij snappen ook dat het doorvoeren van veranderingen een lastig karwei is. Dat lukt alleen als de mensen die het aangaat de waarde van die veranderingen inzien. Daarom investeren we niet alleen tijd in technische oplossingen, maar vooral in mensen.

Scan mijn WFM afdeling

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens