Inloggen

menu

Workforce Management besturing ontwerpen

Heb je niet precies duidelijk hoe taken en verantwoordelijkheden verdeeld zijn? Mis je inzicht in wat jouw organisatie levert en hoe verschillende onderdelen daarin bijdragen? Kortom, heb je het knagende gevoel dat je niet honderd procent in control bent?

Dan is het tijd om een business consultant van Spril in te schakelen! Wij doen niets liever dan met je meedenken en je te helpen je organisatie schaalbaar, flexibel, toekomstgericht en effectief in te richten. Procesontwerp, project-management, projectondersteuning; we doen het allemaal graag voor je.

  • Procesontwerp

Wij helpen organisaties om het WFM-proces te beschrijven en waar nodig te verbeteren en/of te ontwerpen.

  • Projectmanagement

Als enthousiaste professionals koppelen we onze expertise aan integere en transparante werkmethoden.

  • Projectondersteuning

Naast projectmanagers bieden wij ook projectondersteuners.

Procesontwerp

De optimale balans tussen bedrijfsdoelen, klantbeleving en medewerkerstevredenheid. Dat is waar Work Force Management (WFM) in wezen over gaat. Het ontwerp van het ideale WFM-proces geeft je het stuur in handen om die balans te bereiken. Wij helpen je het proces te beschrijven, te verbeteren of te ontwerpen en aan te sluiten op de bedrijfsstrategie.

Projectmanagement

Samenwerking is het sleutelwoord voor effectief procesmanagement. Wij sturen de
organisatie in de goede richting, maar doen dat samen met de medewerkers. Zo is het
projectresultaat optimaal en wordt de verandering breed gedragen. Dat is de beste manier om langdurig effect te bewerkstelligen.

Projectondersteuning

Een extra paar oren en ogen om de voortgang van het project in de gaten te houden. Dat is wat onze projectondersteuners zijn. Ze helpen de projectleider met plannen en rapportages, en zien toe op de succesvolle uitvoering van het project. Altijd betrokken en uiterst nauwkeurig.

WFM besturing en Spril

en onze out-of-the-box benaderingswijze, zijn we een volwaardig en vakinhoudelijk
gesprekspartner voor jou als manager of directeur. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij je langs.

Vrijblijvend advies

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens