Inloggen

menu

Sleutel tot Succes

Maak kennis met ons nieuwe waarderingssysteem! Met Sleutel tot Succes maken wij zichtbaar wat Sprilliërs betekenen voor collega's en de organisatie.

De Sleutel tot Succes is een sleutelhanger met een ring, welke aangevuld kan worden met kleine munten door het behalen van prestaties. Het is naast een uiting van waardering ook een tastbaar voorwerp wat iedereen bij zich kan dragen en uitnodigt tot gesprek.

Benieuwd welke Sprilliërs munten hebben behaald? Bekijk dan gauw het overzicht!

De doorgewinterde

De doorgewinterde staat bekend om zijn/haar kennis en ervaring. Deze munt wordt uitgereikt aan de collega welke een mijlpaal aan dienst dagen heeft bereikt. Dus enkel wanneer iemand maar liefst 1642 dagen (jaartal van de nachtwacht) in dienst is!

De aandrager

De aandrager is iemand die helpt met het uitbreiden van team Spril! Denk aan de collega die ervoor zorgt dat er een nieuwe Sprilliër wordt aangenomen.

De held

De held is een dapper iemand. Deze munt wordt uitgereikt aan de Sprilliër welke gekozen is door het genootschap. Er is hier bijvoorbeeld een collega in nood geholpen, of een belangeloos iets gedaan voor een ander.

De geleerde

De geleerde is een collega die een opleiding creëert, ontwikkelt of simpelweg hard meewerkt aan de groei van de Academie. Als geleerde ben je dan ook een toegevoegde waarde voor de ontwikkelingen binnen de Spril Academie!

De hofnar

De hofnar staat ook wel bekend als een persoon die een ander vaak vermaakt. Binnen Spril is een hofnar iemand die heeft bijgedragen aan de organisatie van een event, zich inzet voor onze teambuilding of onderdeel is van de personeelsvereniging.

De alumni

Deze munt is voor Sprilliërs die een interne opleiding of training met succes afronden. Je ontvangt deze munt dan ook na het behalen van een diploma of certificaat.

Het paradepaard

Als paradepaard ben je graag zichtbaar! De munt kan dan ook verdient worden wanneer een collega vaak bijdraagt aan interne of externe marketingdoeleinden, doormiddel van foto of video.

De bondgenoot

Deze munt ontvangt een collega wanneer hij/zij zichtbaar (of onzichtbaar) andere collega's helpt met hulpvragen. Deze collega staat dan ook altijd klaar voor iedereen en is daadwerkelijk een echte bondgenoot.

De verkenner

De verkenner is iemand die zich (langer dan verwacht) inzet bij onze relaties! Deze munt wordt bijvoorbeeld uitgereikt wanneer een Sprilliër zelf voor een definitieve verlenging of uitbreiding zorgt van zijn/haar opdracht.

De letterzetter

De letterzetter is de collega die content schrijft zoals geen ander! In overleg of uit eigen initiatief heeft hij/zij een stuk tekst geschreven voor onze online kanalen of de nieuwsbrief.

De vlagvoerder

De vlagvoerder is onderdeel van een projectgroep en levert hierbij een zichtbare bijdrage om Spril naar een hoger niveau te tillen. Je zorgt voor verbreding, verdieping of vernieuwing.

De handelaar

Binnen Spril is de handelaar iemand die zorgt voor een nóg betere samenwerking met onze relaties of helpt met het opbouwen van een relatie met een nieuwe klant. Je helpt de relatie bijvoorbeeld met het uitkiezen van een opleiding of bij de afname van een product/dienst.

De lampenist

Een lampenist wakkert een vlammetje aan en weet het team uit te dagen. Collega’s verdienen deze munt wanneer je bijvoorbeeld een challenge start waarbij er minimaal een x-aantal personen meedoen!

De conciërge

Deze kun je verdienen door middel van een 'heitje voor een karweitje'. Denk aan het inpakken van dozen, schilderen van een muur of truien uitdelen tijdens een WFM dag. Oftewel, de klusjes die eigenlijk niemand wilt doen brengt deze collega tot uitvoer!

De ridder

Volledige naam: de ridder in de order van Spril. De ridder verdien je niet zomaar. Een collega heeft hier een bizarre prestatie geleverd ten goede van Spril. Maar dan ook echt BIZAR! Denk aan het behalen van een lintje van de koningin.

Bravoure

De munt bravoure toont aan dat je lef hebt, en veel ook. Deze persoon heeft zijn of haar eigen grenzen verlegd of angsten overwonnen en dat allemaal met trots en een flinke dosis bravoure!

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens