Inloggen

menu

Software APK

Geplaatst op: 1 november 2017
Geplaatst op: 1 november 2017
Geschreven door
Categorie
Workforce Management
Leesduur
3 min leestijd
Deel dit artikel
Heb je vragen?

Elk softwarepakket heeft zijn voor- en nadelen. De kunst is de mogelijkheden optimaal te gebruiken. En heel eerlijk: dat gebeurt lang niet overal. Logisch, want soms is het best ingewikkeld om precies uit de software te krijgen waar jij behoefte aan hebt. De Spril Software APK helpt je het maximale uit je pakket te halen. Je ziet ermee wat wel en niet werkt en ontdekt wat je nou echt nodig hebt van al die opties.

Spril software “APK”

Wij nemen een kijkje onder de motorkap van je WFM-pakket of roosterprogramma. Zo zien we of het maximale eruit gehaald wordt of dat het juist extra werk aan het opleveren is. Een pakket moet werk van je overnemen. Daar gaat het om.

Hoe doen we dat?

Wij komen een dag langs en nemen samen met de gebruikers het WFM-pakket of roosterprogramma door. We inventariseren de vragen, problemen en opmerkingen en achterhalen hoe de processen van de organisatie zijn ingericht. Zo kunnen we aan het eind van de dag een advies op maat geven, net als een serie tips en tricks om het programma beter te laten renderen.

Spril en Software

Spril heeft alle kennis in huis om je te helpen een goede keuze te maken in de aanschaf van een softwarepakket. Of om te helpen meer rendement uit je huidige pakket te halen. Wil je meer informatie over wat een WFM-pakket voor je contactcenter kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we komen graag bij je langs.

Vergelijkbare artikelen

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens