Inloggen

menu

Ons verhaal

Wie wij zijn in een notendop

Hoe is Spril ontstaan?

Edwin van der Hilst startte Spril in 2015. Vanuit een Groningse zolderkamer besloot hij zijn droom na te jagen en zijn missie te starten: organisaties helpen met hun workforce management en personeelsplanning.

Organisch groeide Spril in de jaren daarna hard door. Met hetzelfde enthousiasme, dezelfde persoonlijke benadering, maar met steeds meer mensen. Allemaal medewerkers met het goede DNA, met de wil om organisaties vooruit te helpen.

Hoe dat kan? Omdat Spril niet alleen gretig is, maar ook razendsnel, flexibel en persoonlijk. Tel daar een goede prijs en een flinke dosis bravoure bij op en het succes van de start is verklaard. Spril doet het anders, al vanaf het begin. Advies met directe handvatten is het. Kwaliteit is leidend. Dat was zo, dat is zo en dat blijft zo.

Steeds meer klanten worden geholpen, steeds mooier wordt de droom. Voltooid is het nog lang niet. Spril is bekend om de goede specialisten die het levert en de praktische adviezen op het gebied van workforce management en personeelsplanning.

Spril en de SDG's

Spril wil meer, kan meer en doet meer. Spril helpt organisaties efficiënter te worden en medewerkers gelukkiger. De gereedschapskist die wordt gebruikt om dat doel te bereiken, wordt steeds groter en gevulder. Vitale organisaties, vitale mensen. Dat is wat Spril elke organisatie kan bieden.

Vitaliteit van mens, organisatie en planeet

Vanaf 2022 is daar een nieuwe laag bijgekomen, een heel belangrijke toevoeging. Onze missie is Vitaliteit door goed georganiseerd werk voor iedereen met een positieve impact op de planeet.

Spril was al goed voor organisaties, nu wil het ook goed doen voor de wereld. Spril heeft in de loop van de jaren heel veel kennis opgebouwd en wij zijn als geen ander gemotiveerd die kennis en kunde toe te passen voor een gezondere planeet. De Social Development Goals van de Verenigde Naties vormen daarbij de leidraad.

Onze missie: Vitaliteit door goed georganiseerd werk voor iedereen met een positieve impact op de planeet.

SDG 3: Verzeker een goede gezondheid en promoot welzijn voor alle leeftijden.

Dat is waarmee we bij Spril dag in dag uit bezig zijn. Die vitaliteit is ook een wereldwijde uitdaging. Dat zien we, dat pakken we aan. Fysieke en mentale gezondheid is essentieel voor de kwaliteit van werknemers. Die gezondheid op peil krijgen is niet alleen in het belang van de mensen om wie het gaat, maar ook van de organisaties waar ze werken. Wij zien het als onze taak om dat belang uit te dragen. Meer dan dat. Praten alleen is niet genoeg. We willen ervoor zorgen dat organisaties in beweging komen, in het belang van de mensen.

Onze missie: Vitaliteit door goed georganiseerd werk voor iedereen met een positieve impact op de planeet.

SDG 8: Bevorder aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen.

Voor Spril raakt dit veel belangrijke waarden. Waarbij ‘aanhoudende’ ook gelezen mag worden als ‘volhoudbare’ en ‘duurzame’ ook als ‘groene of aardvriendelijke’. Waardig werk is ook werk waarin je fysieke en mentale vitaliteit belangrijk is en wordt bevorderd.

Onze missie: Vitaliteit door goed georganiseerd werk voor iedereen met een positieve impact op de planeet.

SDG 10 Dring ongelijkheid terug.

Spril is ook van eerlijke kansen en eerlijke afspraken. Een juiste besturing van WFM en
personeelsplanning zorgt dat oneerlijkheid in werkprocessen en afspraken verdwijnt. Daarnaast wil Spril ook actief bijdragen aan gelijke kansen voor iedereen.

Mensen die zich op hun plek voelen, zijn gelukkig én helpen de organisatie vooruit. Wij hebben alle instrumenten in handen om processen te veranderen en organisaties de goede richting op te krijgen.

Onze missie: Vitaliteit door goed georganiseerd werk voor iedereen met een positieve impact op de planeet.

SDG 13 Neem dringend actie om klimaatverandering en haar impact te bestrijden.

Spril gaat verder. We willen niet alleen negatieve impact verminderen, maar juist positief bijdragen aan verbetering. Bij onszelf en door slim organiseren ook bij onze klanten. Dat past ook heel goed bij de energie en de waarden van Spril. Die bewustwording gaan we uitdragen in onze adviezen. Wij zijn er ook voor de vitaliteit van de planeet. Dat is onze taak. Dat is onze missie.

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens