Inloggen

menu

Wauw! We behoren tot de Best Workplaces van 2021!

Geplaatst op: 2 juni 2021
Geplaatst op: 2 juni 2021
Geschreven door
Pernille Dekker
Leesduur
5 min leestijd
Deel dit artikel
Heb je vragen?

We zijn blij, verheugd en ongelofelijk trots. Spril heeft namelijk de vijfde plaats op de lijst van Best Workplaces 2021 in Nederland behaald.

De lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work en onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van collega’s op een vragenlijst van 60 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid, doet een organisatie mee voor certificering als een Great Place to Work en maakt kans op de titel Best Workplace. Spril is inmiddels drie jaar op rij erkent als Great Place to Work. De hoogst scorende organisaties zijn vandaag erkend middels de titel Best Workplace, en daar zit Spril dit jaar (opnieuw) bij!

Edwin van der Hilst, algemeen directeur

“Wat ben ik ongelofelijk trots dat we voor de derde keer de certificering tot Great Place to Work hebben gekregen. En voor de tweede keer zijn uitgeroepen tot een Best Workplace met een fantastisch resultaat door op de vijfde plaats te eindigen. Goed werkgeverschap zit vanaf de oprichting van ons bedrijf in onze genen. Net als in de sport is het echter niet genoeg om enkel het geluk van goede genen te hebben. Topresultaten bereik je enkel door hard te trainen en constant te willen verbeteren. De methode die vanuit Great Place to Work wordt toegepast helpt hier ontzettend goed bij. Zoals een sporter beschikt over alle data waar op verbetert kan worden, zo is de Trust Index® dat voor Spril geweest. Genen, oefening en herhaling; dat geeft medailles. Fijn dat onze inspanningen gezien en beloond worden, maar bovenal voel ik me ongelofelijk trots op al onze mensen die Spril, en de mindset die daarbij hoort, elke dag uitdragen. Puik werk iedereen; dank!”

Onze medewerkers aan het woord

Nancy Bruggeman, Denise van den Elzen en Pernille Dekker zijn niet zomaar WFM-specialisten bij Spril. Zij hebben zich de afgelopen jaren extra ingezet om van Spril een nóg leukere werkplek te maken dan dat het al was! We hebben dan ook naar hun reactie gevraagd:

Nancy Bruggeman: “In het afgelopen jaar hebben wij een ongelofelijke reis mogen beleven en mochten wij ons volledig onderdompelen in de Spril-cultuur en dus waarom Spril een Great Place to Work is. Wij zijn dan ook de pioniers en cultuurdragers van deze (met heel veel recht toegekende) Best Workplace, we ademen het en het stroomt door onze aderen. Ik ben trots om deel uit te maken van deze organisatie!”

Denise van den Elzen: “Afgelopen jaar stond in het teken van Great Place to work; met een andere bril naar Spril kijken en onze cultuur onderzoeken. Samen met Pernille en Nancy hebben we de cultuur vast weten te pakken en dit ons (nog meer) eigen weten te maken en dit naar anderen mogen en kunnen uitstralen. Dat is zeker gelukt! ”

Pernille Dekker: “Spril dragen wij naar buiten uit. Dit jaar hebben wij samen de kans gekregen om met Great Place to Work het inwendige van Spril te bewonderen en dit heeft erin geresulteerd om elke Sprilliër zich ook van binnen Spril te laten voelen. Ik vind dan ook zeker dat Spril het verdient om tot Best Workplaces benoemd te worden!”

Wat houd Great Place To Work in?

Al 35 jaar helpt Great Place to Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place to Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Jaarlijks doen wereldwijd 7.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die gezamenlijk circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.

  • Wil je meer weten over het onderzoek? Kijk dan op www.greatplacetowork.nl voor meer informatie!
  • Voor vragen kun je contact opnemen met Dirk Hoeijmans, via dirk.hoeijmans@spril.nl of 0613152897.

Vergelijkbare artikelen

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens