Inloggen

menu

Spril is opnieuw Cedeo Erkend!

Geplaatst op: 12 april 2022
Geplaatst op: 12 april 2022
Geschreven door
Pepijn Martens
Leesduur
3 min leestijd
Deel dit artikel
Heb je vragen?

Spril heeft opnieuw haar Cedeo-erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen behaald! Waar we 2 jaar geleden al heel erg blij waren met de 91% score van het klanttevredenheidonderzoek, kunnen we een fikse groei bijschrijven over de afgelopen 2 jaar. Onze klanten waarderen de Spril Academie namelijk met een score van 98,6%!

Wat houdt dit in?

Een Cedeo-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten van de Spril Academie tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance. De Cedeo-erkenning biedt zo een onderscheidend vermogen ten opzichte van de niet-erkende opleidingsinstituten en is daarmee een waardevol kenmerk.

 

Pepijn Martens, kerndocent van de Spril Academie:

“Het is fantastisch om voor de 2e keer de Cedeo-erkenning te mogen ontvangen met het team. Deze erkenning toont aan dat we goed op weg zijn om de beste te worden. In de afgelopen 2 jaar hebben alle collega’s van de Spril Academie samen met de studenten gewerkt aan het uitbreiden van kennis, vaardigheden en competenties. Het laat zien dat het investeren in de continue verbetering van de inhoud zijn vruchten afwerpt. De feedback uit het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo levert ook nu weer zinvolle punten op. De groei in de waardering van onze klanten laat zien dat er een blijvend vertrouwen is in onze dienstverlening en dat we keer op keer slagen in het overbrengen van de broodnodige kennis.“

Meerdere referenten laten zich dan ook zeer tevreden uit over de kwaliteit van onze opleiding en de samenwerking tijdens het opleidingstraject! Onder andere het volgende wordt gezegd: “Ze bieden veel verschillende opleidingen aan met voor iedere opleiding een andere expert die de lessen geeft”, “Sterk is bij hen de kennisoverdracht in combinatie met het feit dat de docenten uit de praktijk komen en nog steeds werkzaam zijn daarin”, “Er is hele persoonlijke aandacht voor iedereen”. Hier worden wij als Spril erg blij van!

Over Cedeo

Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Voor veel opleidingsfunctionarissen vormt dit enorme aanbod een onoverzichtelijk en, in kwalitatieve zin, ondoorgrondelijk geheel. Daarnaast zijn er enkele duizenden organisaties die zich richten op het brede terrein van organisatieadvies, juridisch advies en intensieve begeleiding door middel van coaching.

Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo te Rotterdam klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten

Vergelijkbare artikelen

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens