Inloggen

menu

Het Spril Schaatsfestijn!

Geplaatst op: 9 februari 2023
Geplaatst op: 9 februari 2023
Geschreven door
Rogier Heuvelman
Leesduur
Deel dit artikel
Heb je vragen?

Familiedag 2023

Wat ga je doen als je de winter en vitaliteit met elkaar wilt combineren? Schaatsen natuurlijk!

Op 21 januari was het weer zover, een Spril event! En zoals wel vaker waren niet alleen de Sprilliërs welkom, maar was ook de nodige aanhang uitgenodigd. En waar Spril vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan was de schaatsbaan in Den Haag een prima locatie. Voor velen was het al weer een poosje geleden dat ze op de ijzers hebben gestaan en voor de jongste leden van de Spril familie was het zelfs de eerste keer. Waarschijnlijk zijn er al weer nieuwe ambities ontstaan op de ijsbaan en wie weet is de nieuwe Sven Kramer of Ireen Wüst die dag opgestaan, wij waren er bij! Er zullen die dag geen wereldrecords of baanrecords gesneuveld zijn, maar is wel een record gevestigd “zo hard mogelijk achter een kinderwagen”. Iemand moest de eerste zijn he…. Kortom, er was weer genoeg te beleven.

Na een warm welkom van Marloes en een overheerlijke lunch (op een lege maag is het maar moeizaam schaatsen) werd het voor de meeste van ons tijd om de schaatsen aan te trekken. Alles was weer tot in de puntjes geregeld, dus de smoes “ik heb geen schaatsen” ging niet op. In alle soorten en maten waren er schaatsen beschikbaar. Maar zelfs voor diegenen die niet gingen schaatsen was het een topmiddag. Onder het genot van een kop koffie is het altijd leuk om je collega’s en partners in een informele setting te zien en bij te praten.

De rondetijden liepen na anderhalf uur toch wel op en toen iedereen met rode koontjes de ijsbaan verliet was het natuurlijk tijd om nog even een drankje te doen aan de bar, en met een bitterbal achter de kiezen verlieten we moe maar voldaan Den Haag weer.

Op naar het volgende event! Ben jij er dan bij?

Vergelijkbare artikelen

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens