Inloggen

menu

De kracht van specialisatie: Spril’s expertise in workforce management en personeelsplanning

Geplaatst op: 19 oktober 2023
Geplaatst op: 19 oktober 2023
Geschreven door
Pepijn Martens
Leesduur
2 min leestijd
Deel dit artikel
Heb je vragen?

De kracht van specialisatie: Spril's expertise in workforce management en personeelsplanning

Bij Spril begrijpen we als geen ander de complexiteit van workforce management en personeelsplanning. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om organisaties te ondersteunen bij hun meest uitdagende vraagstukken in ons vakgebied. En wanneer er aanvullende expertise nodig is, weten we met wie we kunnen samenwerken om de beste oplossingen te bieden.

Zo werden we onlangs benaderd door WeAreHR!, een toonaangevende speler op het gebied van HR-oplossingen. Tijdens hun implementatie van een E-HRM systeem voor een grote facilitaire dienstverlener, ontstond er een vraag over het selecteren van een nieuw roostersysteem. Hans van der Velden en Michel van Manen, oprichters van WeAreHR!, betrokken Spril als specialist in WFM bij dit vraagstuk. Dankzij onze samenwerking konden we snel en efficiënt inspelen op de behoeften van de klant.

Spril: Specialisten in workforce management en personeelsplanning

"Onze specialisatie is inderdaad uniek," vertelt Pepijn Martens, Managing Consultant bij Spril. "Ik houd me al twintig jaar bezig met workforce management en personeelsplanning. Het mooie van dit vak is het streven naar het ideale evenwicht tussen klant, medewerker en organisatie. Onze expertise zorgt ervoor dat we op het snijvlak van HR en bedrijfsvoering kunnen opereren, met oog voor toekomstige uitdagingen zoals de veranderende behoeften van verschillende generaties."

Samenwerken voor het ultieme klantresultaat

In de samenwerking met WeAreHR! staat één ding centraal: het beste resultaat voor de klant bereiken. "De software moet meer doen dan alleen functioneren; het moet in lijn zijn met de strategie van de organisatie," legt Pepijn uit. Samen met Michel van WeAreHR! hebben we een heldere projectstructuur ontwikkeld om in 2024 het gewenste einddoel te bereiken.

Wat de samenwerking met WeAreHR! zo waardevol maakt, was het wederzijdse respect en de gedeelde waarden. "Het is geweldig om te zien hoe twee organisaties met een nuchtere, doelgerichte aanpak elkaar kunnen versterken," voegt Pepijn toe.

Benieuwd hoe Spril uw organisatie kan ondersteunen met workforce management en personeelsplanning?

Neem contact op met Pepijn Martens voor een kennismakingsgesprek. We staan klaar om jouw HR-uitdagingen samen aan te gaan!

Vergelijkbare artikelen

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens