Je leert op een interactieve manier wat de invloed is van gezond roosteren. Je krijgt handvatten mee om gezond te roosteren en ook hoe je roosters kunt beoordelen op ergonomische principes. De ATW en gezond roosteren gaan vaak hand in hand in ons werk, daarom is het belangrijk dat jouw basiskennis van de ATW op orde is. We maken een aantal oefeningen waarin je roosters beoordeelt op schendingen van de Arbeidstijdenwet (ATW) en op ongezonde werkprincipes.
Doelgroep:
Na deze workshop ben je in staat om gezondere en effectievere roosters te creëren die bijdragen aan welzijn, werkgeluk en productiviteit.
Wanneer je je inschrijft voor de opleiding zullen we contact met je opnemen voor een persoonlijk intakegesprek. Hierin bespreken we jouw verwachting van de opleiding, het aanvangsniveau waarvan wordt uitgegaan en de verwachte studiebelasting per week. Na deze afstemming zullen we de inschrijving schriftelijk bevestigen en je opnemen op de deelnemerslijst. Je ontvangt ongeveer 4 weken voorafgaand aan de eerste lesdag de deelnemersinformatie. Hierin vind je alle praktische informatie over de lesdagen, voorbereiding, studiemateriaal, examens & herkansingen.
Na afloop van de workshop ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en een evaluatie waarin de ervaringen en uitkomsten vermeld staan.
Hieronder vind je de startdata van deze opleiding. Als er geen vaste startdata zijn, kun je op aanvraag starten. Twijfel je over een datum of wil je weten of deze opleiding bij je past? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!
Spril
Microfoonstraat 5
1322 BN Almere [route]
Spril
Microfoonstraat 5
1322 BN Almere
Copyright © 2025 Spril - Made by TRGR