Inloggen

menu

Workshop

Excel berekeningen

Het doel van de WFM-afdeling is zoals we allemaal weten: “het hebben van het juiste aantal goedgetrainde medewerkers en bijbehorende resources op het juiste moment om het accurate voorspelde aanbod binnen de gestelde doelen en met kwaliteit af te handelen”.

Direct inschrijven of meer informatie?
Opleidingsgids klantcontact
Direct inschrijven

Trainingsinformatie:

Goed omgaan met Excel en weten welke formules je bij welke berekeningen het beste kunt gebruiken is niet alleen minder foutgevoelig maar ook een stuk efficiënter zodat jij meer tijd over hebt voor de analysekant van ons vak.

Ben je enthousiast over het mooiste vakgebied en wil je leren hoe je Excel goed kunt gebruiken binnen jouw werkveld en wil je meer weten over loop learning. Geef je dan nu op voor deze unieke interactieve workshop.  We gaan samen aan de slag met de meest gebruikte WFM berekeningen en nemen je mee in de wereld van loop learning. De opgedane kennis kun je direct toepassen binnen jouw eigen organisatie waardoor je minder tijd kwijt bent aan rapportages. De vrijgekomen tijd kun je gebruiken voor wat echt belangrijk is, namelijk het analyseren van de rapportages en daar komt, niet onverwacht, loop learning om de hoek kijken.

Na afloop van de workshop ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname en een evaluatie waarin de ervaringen en uitkomsten vermeld staan.

€549,- ex BTW

09/10/2024

Prijzen
€ 599,- ex BTW (21%)
Datum en locatie
Dagtrainingen 2024: 26-02 | 09-10

Microfoonstraat 5 – 1322 BN – Almere

Groepsgrootte?

We zijn voorstander van kleine groepen en hebben daarom de groepsgrootte gemaximaliseerd op 6 personen. Op deze manier kunnen we iedere cursist de aandacht geven die hij/zij nodig heeft en erop toezien dat het maximale uit de workshop wordt gehaald.

Inhoud van de WFM workshop:

 • De basisprincipes en functionaliteiten van Excel
 • De binnen WFM meest gebruikte onderdelen van Excel waaronder:
  – ALS formules
  – Horizontaal & verticaal zoeken
  – (draai)Tabellen
  – Grafieken
 • Oefenen met WFM berekeningen:
  – Gewogen AHT
  – Servicelevel
  – ASA
  – Standaarddeviatie
  – Erlang-C
  – Shrinkage

Meer informatie over learning loops kun je hieronder vinden:

Joep en de Learningloop


Wie begeleidt de workshop?

De workshop wordt verzorgd door één van onze ervaren WFM consultants die veel ervaring opgedaan heeft met het geven van WFM-trainingen.

Procedure

Wanneer je je inschrijft voor de opleiding zullen we contact met je opnemen voor een persoonlijk intakegesprek. Hierin bespreken we jouw verwachting van de opleiding, het aanvangsniveau waarvan wordt uitgegaan en de verwachte studiebelasting per week. Na deze afstemming zullen we de inschrijving schriftelijk bevestigen en je opnemen op de deelnemerslijst. Je ontvangt ongeveer 4 weken voorafgaand aan de eerste trainingsdag de deelnemersinformatie. Hierin vind je alle praktische informatie over de lesdagen, voorbereiding, studiemateriaal, examens & herkansingen.


We hanteren een bedenktermijn van 14 dagen voor open inschrijvingen. Terugbetalingen van inschrijfgeld worden gedaan binnen termijnen die zijn vastgesteld bij inschrijving. Klachten over de opleiding worden zoveel mogelijk tussen cursist en opleidingscoördinator opgepakt. Wanneer dit niet mogelijk is of niet naar wens gebeurt, kan onze klachtenprocedure worden geraadpleegd.

Toegang tot premium artikelen

Sluit venster

Login

Account maken

Ik zoek een interimmer

Sluit venster

Vul je gegevens in

Offerte aanvragen

Sluit venster

Uw gegevens